Indesign

InDesign module 1

Visitekaartjes, flyers, folders, cd-hoesjes, affiches, boeken, kalenders, nieuwsbrieven,... 
InDesign is het meest geschikte grafische programma om al dit drukwerk tot een goed einde te brengen. De mogelijkheden van het werken met tekst, kleur en afbeeldingen zijn oneindig, waardoor je creativiteit geen grenzen kent. Aan de hand van zeer gerichte oefeningen leer je de basis van dit uitgebreide programma stapsgewijs aan.

InDesign module 2

Je hebt de basiscursus Indesign 1 gevolgd en je hebt de smaak te pakken. Je bent benieuwd wat er nog meer aan mogelijkheden in InDesign zit.
Werken met lagen, tabellen, verschillende formaten binnenin één document, effecten toepassen op tekst of afbeeldingen, object-, tekst- en alineastijlen,... alles komt aan bod. Hierbij wordt ook extra aandacht besteed aan grotere documenten, zoals een boek of tijdschrift. En als extraatje ontdek je het interactieve luik van InDesign, waarmee je hyperlinks, animaties,... binnenin je document kan wegschrijven naar een pdf of Flash-bestand.
Je werkt met praktijkgerichte oefeningen, om alles onder de knie te krijgen, zodat je uiteindelijk je eigen gepersonaliseerde boek kan maken. 

InDesign module 3

Je hebt de cursus InDesign 2 met enthousiasme afgerond, maar je hebt nog steeds een niet verzadigde InDesign-honger. Volg dan zeker deze module! Maar nu wil je echt aan de slag. Je ziet rondom je heen mooie folders, affiches, boeken, tijdschriften, E-books, ...
Hoe ga je te werk om dit te evenaren? We gaan dieper in op de uitgebreide mogelijkheden van InDesign. Daarnaast krijg je de basisregels van vormgeving, lay-out en typografie, kleurgebruik en compositie mee. Deze elementen, die maken dat jouw ontwerpen gezien mogen worden, komen aan de hand van voorbeelden en oefeningen aan bod. Zo gebruiken we InDesign om net dat ietsje meer te krijgen...

InDesign module 4

E-books zijn vandaag de dag niet meer weg te denken en ook daar wordt aan gedacht in InDesign. Je zal zelf documentjes leren maken voor e-readers en de Apple iPad. Er wordt zeer gericht gewerkt met praktijkoefeningen. Je wordt daarbij individueel begeleid en je zal versteld staan wat je allemaal in je mars hebt!