Polyvalent verkoper

Raadpleeg hier de kalender polyvalent verkoper 2018-2019 met alle lestijden en vakantieperiodes.

uurrooster polyvalent verkoper 2018-2019 - START LESSEN: vanaf 4/9/18

Raadpleeg het overzicht van de lestijden!

Interesseert verkoop jou al langer en wil je er écht iets van maken? Zowel mensen die als winkelbediende of met een andere job in de verkoopsector van start willen gaan, kunnen ervan op aan dat ze in deze opleiding aan hun trekken zullen komen. Onze leerkrachten geven gedifferentieerd les, waardoor er voor iedereen wel iets bij zit. We hebben 11 modules voor jou klaargestoomd waar je zeker en vast je weg in zal vinden als verkoper/verkoopster. Elk jaar worden er enkele van deze modules aangeboden.

Er zijn geen diplomavereisten, iedereen kan deze opleiding bij ons volgen. Op het einde van de opleiding krijg je een certificaat. Als je al beschikt over een diploma secundair onderwijs, krijg je naast het certificaat een nieuw diploma secundair onderwijs met specialisatie 'Polyvalent Verkoper'. Heb je nog geen diploma secundair onderwijs? Dan kan je dat alsnog behalen door ook Aanvullende Algemene Vorming te volgen. De combinatie van beide opleidingen leidt tot een diploma secundair onderwijs.

Een goede achtergrondkennis met een duwtje in de juiste richting, zal je de job van je leven bezorgen. Wie nog een extra inspanning levert na of tijdens de 11 modules en er de cursus Bedrijfsbeheer bijneemt, kan het zelfs tot shopmanager schoppen. Niet getreuzeld dus, schrijf je vandaag nog in want de plaatsen zijn beperkt!

Het hele schooljaar door starten er nieuwe modules, dus je kan ten allen tijde inpikken. Niets hoeft en alles mag in deze opleiding. Let wel: vooraleer je aan je stage kan beginnen, moet je geslaagd zijn voor de module ‘Klantencontacten’. Tijdens de stage zullen wij jou begeleiden op de werkplek zelf. Als je de stage tot een goed einde brengt, wordt je stageplaats misschien wel de werkplek waar je van start kan gaan na de opleiding. Bekijk het als je personal coach on the floor!

Heb je interesse om één of meer modules binnen het volledige traject te volgen, kan dat natuurlijk ook. Iedereen is welkom en we proberen aan ieders wensen te voldoen! Zou je graag wat mondiger worden of meer voor jezelf willen opkomen? Dan zijn zeker onze modules ‘Klantencontacten’, ‘Conflicthantering en klachtenbehandeling’ en ‘Verkooptechnieken’ een aanrader. Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar welke logica en welke principes er achter het aanvullen van rekken zitten? Dan is de module ‘Aanvuller’ zeker een aanrader. ‘E-verkoop’ is dé module voor iedereen die vandaag de dag op de e-markt aanwezig wil zijn. Wil je opvallen en in regel zijn met de wetgeving, schrijf je dan zeker in voor deze module!