Boekhoudkundig bediende

Raadpleeg hier de kalender boekhouden 2019-2020  met alle lesdagen en vakantieperiodes.

Uurrooster boekhouden 2019-2020 - START LESSEN: vanaf 2/9/19

Raadpleeg het overzicht van de lestijden.

Fascineert boekhouding jou? Wil je graag werken in een boekhoudkantoor als boekhoudkundig bediende? Vind je een opleiding als accountant te lang, te zwaar, te moeilijk, maar wil je toch meer weten over de geheimen van de boekhouding? Dan heb je een goede achtergrond nodig! En die kan je bij CVO Hageland verwerven.

Bij ons krijg je een stevige basisopleiding op boekhoudkundig, fiscaal, administratief en communicatief vlak. Na het beëindigen van de verschillende modules en een stage ben je klaar voor een job als boekhoudkundig bediende.

Op het einde van de opleiding krijg je een certificaat. Met het behaalde certificaat kan je werken in een boekhoudafdeling van een onderneming of bij een accountant. Als je al beschikt over een diploma secundair onderwijs, krijg je naast het certificaat een nieuw diploma secundair onderwijs met specialisatie 'Boekhoudkundig bediende'. Heb je nog geen diploma secundair onderwijs? Dan kan je dat alsnog behalen door ook Aanvullende Algemene Vorming te volgen. De combinatie van beide opleidingen leidt tot een diploma secundair onderwijs.

Ook wie nog zin heeft om verder te studeren, verwerft met dit certificaat een goede startbasis voor het hoger onderwijs.

Heb je gewoon interesse voor één of meerdere modules binnen de volledige opleiding? Ook dan ben je uiteraard meer dan welkom! Wil je de accountant beter begrijpen wanneer hij samen met jou de balans en resultatenrekening overloopt, is de BTW-aangifte voor jou Chinees en lijkt de belastingaangifte meer op een lottoformulier? Overweeg dan om je in te schrijven voor één of meerdere modules.

Aarzel niet en schrijf je vandaag nog in!